Tehnična opremljenost

RVG rentgenski aparat (radiovisiografija) kot nenadomestljiv pripomoček za diagnostiko in pomoč pri kontroli zdravljenja. Namesto rtg filma ima digitalni senzor za prenos slike v računalnik ter na ta način tudi bistveno skrajšan čas izpostavljenosti sevanju.

 

INTRA ORALNA KAMERA omogoča pacientu in zobozdravniku natančen vpogled v ustno votlino.

 

ELEKTRONSKO DOLOČANJE DOLŽINE KORENINSKIH KANALOV omogoča natančno meritev in uspešnost pri zdravljenju koreninskih procesov.
STROJNO ŠIRITEV KORENINSKIH KANALOV kot dodatek predhodnem aparatu pomaga pri temeljiti mehanski obdelavi korenin z inštrumenti iz TITANA.

 

TERMIČNA KONDENZACIJA zaključni poseg pri zdravljenju korenin,omogoča homogeno pečatenje z termoplastično maso in zmanjšuje možnost recidivov.

 

MINI PIEZON ultrazvočni aparat za optimalno odstranjevanje trdih zobnih oblog
AIR FLOW aparat za profesionalno čiščenje in poliranje zob z kinetično energijo.

 

LED SVETLOBA z pomočjo led diod omogoča visoko energijsko svetlobo potrebno za aktiviranje kompozitnih materialov in profesionalno beljenje zob.

 

CORONA FLEX je pripomoček kateri nam omogoča lažje snemanje fiksnih protetičnih pripomočkov.

 

AVTOKLAV z vodno paro pod pritiskom 2 barov sterilizira instrumente in materiale za delo v ustih.Sterilizacija se izvaja v posebnih vrečkah katere omogočajo sterilno skladiščenje.

 

ZOBOZDRAVNIŠKA DEJAVNOST se izvaja v dveh ločenih ordinacijah na zobozdravniških stolih EURODENT in HEKA DENTAL opremljenih z aparati za zbiranje amalgamskih odpadkov.